Civieltechnisch ontwerper / tekenaar / werkvoorbereider [Veenendaal] [voor 32 – 40 uur]

Wij hebben een hele leuke baan voor jou! Heb jij een frisse kijk op (her)ontwikkelingsprojecten? En ben jij een verbinder met oog voor proces en project, om zelfstandig bodemonderzoek voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren? Daarbij ook saneringen opzetten, aansturen, begeleiden en evalueren? Dit alles met het doel om een nieuwe woonwijk of zonnepark te realiseren. Dan is Infrasoil op zoek naar jou! 

INFRASOIL: WIE ZIJN WIJ

Infrasoil is een onafhankelijk ingenieursbureau. Van grondverwerving tot realisatie van een herontwikkelingsproject bieden wij onze opdrachtgevers een pakket van diensten aan. Ons kracht als bureau zit hem in het feit dat wij de opdrachtgever in het gehele proces ondersteunen. Als zelfstandige in de ‘ontwikkelaars-rol’ is er veel verantwoordelijkheid op het gebied van aansturing en begeleiding van projecten. Door hierin samen te werken en deze adviesrol te vervullen is Infrasoil dé verbindende factor in deze ontwikkelingsprojecten.

WAT GA JE DOEN:

Wat ga je doen?

Je bent direct betrokken bij de voorbereiding van milieukundige, sloop- en civieltechnische projecten en onderhoud contacten met opdrachtgevers, projectleiders en derden die bij het project betrokken zijn.

Jij zorgt voor de aansturing van technische onderzoeken en maakt de technische ontwerpen van aanleg-, reconstructie- en herinrichtingsprojecten zoals stedelijke inrichtingsplannen of rioleringsprojecten. Verder ben je verantwoordelijk voor de maatvoering, de hoeveelheidberekeningen, de grondbalans en de leveranties en stelt RAW-bestekken op. Tot slot stel je ook de begrotingen en kostenramingen op.

Hier worden wij blij van:

We zien graag dat je je inzet om onze organisatie blij te maken, maar we zien net zo graag dat jij met een blij gezicht op je werk zit. Daarom investeren wij veel in onze collega’s en bieden wij van een persoonlijk ontwikkelingstraject, tot gezellige momenten met collega’s. Ook staan wij open voor flexibele werktijden als dat wenselijk is. We bieden daarnaast nog meer voordelen die we je graag verder toelichten in een persoonlijk gesprek.

Past dit bij jou? En heb je verder:

  • Een afgeronde HBO-opleiding civiele techniek of gelijkwaardig, of een door ervaring bereikt HBO werk- en denkniveau;
  • Werkervaring met Autocad en RAW-systematiek (is een vereiste);
  • Werkervaring met Autocad Civil 3D (is een pré);
  • Een ondernemende, enthousiaste en proactieve houding;
  • Goede sociale en communicatieve eigenschappen;
  • Een flexibele en ‘no-nonsens’ instelling;

Zowel ervaren als minder ervaren kandidaten worden aangemoedigd te reageren.

Enthousiast?

Dan zijn wij razend benieuwd naar jou. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Wij willen je graag ontmoeten! Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Rolf Kwakkel naar: rolf.kwakkel@infrasoil.nl

Rolf Kwakkel

Rolf Kwakkel

Senior adviseur