PROJECTLEIDER ADVISEUR BODEM/CIVIEL (M/V)

FUNCTIEOMSCHRIJVING

Draai jij je hand niet om voor het begeleiden van gebiedsinrichting projecten? Vind jij het leuk om een bredere functie te bekleden dan enkel alleen de standaard werkzaamheden?

Bij Infrasoil heb jij de leiding over jouw eigen projecten en ben je direct betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van milieukundige, sloop- en civieltechnische projecten in het kader van de herontwikkeling van de locatie en onderhoud je direct contact met opdrachtgevers, vergunningverleners en derden die bij het project betrokken zijn. Wij zijn een relatief kleine organisatie en als projectleider adviseur bodem/civiel krijg je bij ons dan ook de mogelijkheid om de functie zo breed mogelijk in te vullen.

JOUW PROFIEL

  • Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding milieu- of civiele techniek of gelijkwaardig;
  • Je bent een bodemprofessional met minimaal 5 jaar relevante werkervaring in het bodem- of civiele vak;
  • Je bent ondernemend, pro-actief en zelfstandig;
  • Je bezit over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • Je bent flexibel en hebt een ‘no-nonsens’ instelling.

TOEKOMST

Je krijgt een afwisselende baan aangeboden en maakt deel uit van een groep enthousiaste collega’s. Je werkt in een multidisciplinair team en krijgt zodoende de kans je nog verder in de ‘breedte’ te ontwikkelen. De werkzaamheden vinden plaats op kantoor in Veenendaal, maar ook op de locatie.

Werken bij Infrasoil biedt naast de inhoudelijke uitdaging nog een aantal extra voordelen. Zo profiteer je van een prima arbeidsvoorwaardenpakket met een collectieve pensioenregeling en zijn dienstverband en werktijden flexibel overeen te komen.

INTERESSE?

Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rolf Kwakkel.

Je kunt jouw curriculum vitae en korte motivatie per post richten aan:

Infrasoil BV
T.a.v.: dhr. R.J. Kwakkel
Ravelijn 7
3905 NT Veenendaal

of per e-mail aan: rolf.kwakkel@infrasoil.nl

Rolf Kwakkel

Rolf Kwakkel

Senior adviseur

INTERESSE?

Voor nadere informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Rolf Kwakkel.

Je kunt jouw curriculum vitae en korte motivatie per post richten aan:

Infrasoil BV
t.a.v.: dhr. R.J. Kwakkel
Postbus 409
3900 AK Veenendaal

of per e-mail aan: rolf.kwakkel@infrasoil.nl

Rolf Kwakkel

Rolf Kwakkel

Senior adviseur

INFRASOIL: WIE WE ZIJN

Infrasoil BV is een gespecialiseerd onafhankelijk ingenieursbureau dat opdrachtgevers integraal adviseert en de engineering verricht tijdens de grondverwerving, projectvoorbereiding en realisatie van complexe binnenstedelijke herontwikkelingsprojecten. Dit alles vanuit de aandachtsgebieden slopen van gebouwen, bodem- en grondwatersaneringen en het bouw- en woonrijp maken van deze locaties.

Infrasoil BV onderscheidt zich in de advieswereld door het inzetten van zeer ervaren adviseurs die vanuit de uitvoeringspraktijk kunnen beoordelen of de gewenste plannen technisch en financieel haalbaar zijn. De adviseurs functioneren als project- of procesmanager veelal zelfstandig in de ‘architecten-rol’ met de nadruk op aansturing en begeleiding van projecten