Projectleider – Adviseur bodem [voor 32 – 40 uur]

Wij hebben een hele leuke baan voor jou! Heb jij een frisse kijk op (her)ontwikkelingsprojecten? En ben jij een verbinder met oog voor proces en project, om zelfstandig bodemonderzoek voor te bereiden, uit te voeren en te rapporteren? Daarbij ook saneringen opzetten, aansturen, begeleiden en evalueren? Dit alles met het doel om een nieuwe woonwijk of zonnepark te realiseren. Dan is Infrasoil op zoek naar jou! 

INFRASOIL: WIE ZIJN WIJ

Infrasoil is een onafhankelijk ingenieursbureau. Van grondverwerving tot realisatie van een herontwikkelingsproject bieden wij onze opdrachtgevers een pakket van diensten aan. Ons kracht als bureau zit hem in het feit dat wij de opdrachtgever in het gehele proces ondersteunen. Als zelfstandige in de ‘ontwikkelaars-rol’ is er veel verantwoordelijkheid op het gebied van aansturing en begeleiding van projecten. Door hierin samen te werken en deze adviesrol te vervullen is Infrasoil dé verbindende factor in deze ontwikkelingsprojecten.

WAT GA JE DOEN:

Als projectleider en adviseur behandel jij alle bodemgerelateerde vraagstukken. Jij denkt altijd een stap vooruit. Zo ben je continue bezig of alle onderdelen in het proces op de juiste manier behandeld worden. Van bodemonderzoeken, saneringsplannen en BUS-meldingen tot vergunning aanvragen voor aanbesteding- en uitvoeringstrajecten. Zo draag jij bij aan innovatieve en slimme projectvoorstellen met bijbehorende begroting en draai jij jouw hand er niet voor om als dit op heldere manier gerapporteerd moet worden. Wij willen steeds verder door ontwikkelen en verbeteren. Daar hebben wij jou bij nodig. Juist jij denkt verder en stelt innovatieve en slimme projectvoorstellen met bijbehorende begrotingen op, waar de opdrachtgevers blij van worden. Hierdoor help je ons die continue professionalisering waar te maken. Naast het zijn van dé projectleider ben je ook een kei in communicatie. Zowel met je collega’s als met de opdrachtgevers.

Hier worden wij blij van:

We zien graag dat je je inzet om onze organisatie blij te maken, maar we zien net zo graag dat jij met een blij gezicht op je werk zit. Daarom investeren wij veel in onze collega’s en bieden wij van een persoonlijk ontwikkelingstraject, tot gezellige momenten met collega’s. Ook staan wij open voor flexibele werktijden als dat wenselijk is. We bieden daarnaast nog meer voordelen die we je graag verder toelichten in een persoonlijk gesprek.

Past dit bij jou? En heb je verder:

  • Een HBO-opleiding milieu- of civiele techniek (of gelijkwaardig) op zak
  • Als bodemprofessional heb jij al 5 jaar relevante werkervaring opgedaan
  • Liefde voor het voorbereiden en uitvoeren van bodemsaneringen
  • ‘’Bijt jouw tanden’’ graag in civieltechnische vraagstukken
  • BRL 6000 gecertificeerd (is een pré)
  • Geen rem als het gaat om bijdragen aan het continue verbeteren van onze service en kwaliteit
  • Zin om deze uitdaging aan te gaan en jouw expertise in te zetten bij ons ingenieursbureau

Enthousiast?

Dan zijn wij razend benieuwd naar jou. Geef ons tenminste één goede reden waarom wij jou niet mogen missen. Wij willen je graag ontmoeten! Stuur dit aangevuld met je CV t.a.v. Rolf Kwakkel naar: rolf.kwakkel@infrasoil.nl

Rolf Kwakkel

Rolf Kwakkel

Senior adviseur