Over ons.

Infrasoil.

Als gebiedsadviseurs bieden wij totaaloplossingen voor onze opdrachtgevers. We zijn actief in heel Nederland en hebben - met bijna 25 jaar ervaring als bureau - al veel uiteenlopende projecten mogen begeleiden en realiseren.

Partner in alle fases van gebiedsontwikkeling.

De adviseurs van Infrasoil onderscheiden zich in de consultancy branche door een combinatie van betrokkenheid, praktische aanpak, ervaring en realiteitszin met de focus op technische risico’s, financiële haalbaarheid en planning.

  • Projecten in heel Nederland.
  • 1000+ projecten opgeleverd.
  • Groot netwerk.
  • Meer dan een ingenieursbureau.
  • Altijd maatwerk en verrassende, passende oplossingen.
  • Continue innovatieve doorontwikkeling.
Historie

Het integraal adviseren over bouwrijp maken is de basis geweest om Infrasoil op te richten.

In de jaren 90 werden onderwerpen zoals bodemonderzoek, bodemsanering, geotechniek en civiele techniek als individuele items bij de projectvoor-bereiding aangevlogen. Veel adviesbureaus waren qua dienstverlening ook als zodanig ingericht, wat vaak leidde tot gedeeltelijke advisering zonder goede samenhang tussen de items.

De merkbare behoefte aan een integrale visie en advisering op de ontwikkeling van de ondergrond bij gebiedsontwikkeling hebben Ton van der Geest † en Rolf Kwakkel ingevuld door de advisering rond de thema’s infrastructuur, milieu en bodem te koppelen. Zo ontstond er een gespecialiseerd adviesbureau: Infrasoil!

Missie en visie

Wij willen bouwend Nederland ondersteunen om locaties en gebieden te ontwikkelen en nieuwbouw te realiseren. Dit doen wij al vanaf het eerste ‘uur’.

Missie

Samenwerken met onze opdrachtgevers en bouwteampartners aan toekomstgerichte gebiedsontwikkelingen en bouwopgaven die leven, wonen en werken voor mens en natuur in Nederland blijvend mogelijk maken.

Visie

Advies over praktische technische oplossingen binnen gebiedsontwikkelingen met oog voor actuele, duurzame en circulaire thema’s. Tegelijkertijd hebben wij daarbij aandacht voor de projectorganisatie en de samenwerkingsvorm waarin wij werken.

Over ons

Onze klanten zijn partners.

Wij werken graag samen in bouwteams, schakelen snel bij vragen en zijn ‘open minded’. Wij hebben een uitstekend netwerk met goede en betrouwbare relaties.

Betrokkenheid

"Onze betrokkenheid verbindt, inspireert en maakt het verschil!"

Praktische aanpak

"Een praktische aanpak, de sleutel tot succes!"

Ervaring

"Ervaring die telt, resultaten die spreken."

Doordacht. Samen. Ontwikkelen.

Benieuwd hoe onze Infrasoilers u kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op!

Ed Vroegh

Senior Adviseur

Kas Blok

Adviseur

Chantal Driessen

Adviseur

Rolf Kwakkel

Senior Adviseur

Karen Scholten

Marketing

Koen van de Ven

Adviseur

Harold Liesveld

Senior Adviseur

Jelle van Goinga

Adviseur

Alex van Veldhuizen

Adviseur

Samenwerken?